Home » » FOTBAL: SC Oțelul s-a impus 6-0 la Drăgănești și s-a desprins la 12 puncte în fruntea Ligii a IV-a

FOTBAL: SC Oțelul s-a impus 6-0 la Drăgănești și s-a desprins la 12 puncte în fruntea Ligii a IV-aSuporter Club Oțelul Galați a mai făcut un pas spre câștigarea Ligii a IV-a Galați. În etapa a 16-a, din primul eșalon fotbalistic județean, echipa suporterilor a obținut o nouă victorie, scor 6-0, la pauză 2-0, pe terenul celor de la Avântul Drăgănești.   

Pentru SC Oțelul au marcat: Bahnașu (min. 31, 67), A. Frunză (min. 42), Tudosă (min. 51) și Perju (min. 79). Stelian Bordeianu a folosit în meciul de la Drăgănești echipa: Tofan – R. Codreanu, Scutaru, S. Ilie (cpt), Ciurea (Manău 66) – Dajbog, Tudosă, Năpîrlică (Perju 58) – Bahnașu, A. Frunză (Pavel 61), I. Codreanu (Țîmpău 73), conform datelor existente  pe site-ul clubului.  

În etapa a 16-a principala urmăritoare a echipei suporterilor, Avântul Vânători, a pierdut, scor 2–3, jocul de pe terenul celor de Victoria Independența, astfel că SC Oțelul are acum 12 puncte avans față de echipa de pe locul 2, Avântul Vânători. SC Oțelul are 48 de puncte, maximum, câștigate în 16 jocuri, golaveraj 119–8, iar echipa din Vânători a acumulat 36 de puncte în 16 jocuri. Pentru SC Oțelul urmează un nou meci în deplasare, sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 12.00, liderul va juca la Brăhășești cu Juventus Toflea. Pe teren propriu SC Oțelul va juca următorul meci în etapa a 18-a cu Avântul Vânători.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger