Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga: ”Borna de 100 de goluri marcate cred că este și un moment psihologic”

FOTBAL: Sorin Haraga: ”Borna de 100 de goluri marcate cred că este și un moment psihologic”În victoria 16-1 pe teren propriu cu Siretul Piscu, SC Oțelul a ajuns la 113 goluri marcate depășind pragul celor 100 de goluri marcate. Despre acest aspect a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, directorul Sportiv, Sorin Haraga. ”Această bornă de 100 de goluri marcate cred că este și un moment psihologic. Nu ne-am propus de la începutul campionatului să ajungem aici, dar este foarte bine pentru echipă și pentru jucători. Asta demonstrează că avem o echipă ofensivă cu un apetit mare de a înscrie”, a spus Sorin Haraga. 

Golul de 3-0  din meciul cu Siretul Piscu este echivalentul golului 100, iar marcatorul a fost Daniel Pavel, în minutul 16 al jocului cu echipa din Piscu, conform site-ului oficial al echipei suporterilor.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger