Home » » FUTSAL: United își păstrează avansul de un punct în fruntea Ligii I

FUTSAL: United își păstrează avansul de un punct în fruntea Ligii ICu două etape înainte de finalul sezonului regulat clubul gălățean United conduce în Liga I de futsal. După ce s-au disputat meciurile din etapa a 20-a United a ajuns la 44 de puncte din 18 jocuri, un punct mai mult decât echipa de pe locul doi, Autobnergamo Deva. Lupta pentru primul loc în Liga I este mai strânsă ca niciodată. Pentru poziția de lider se luptă patru echipe. United are 44 de puncte, Autobergamo Deva este pe doi cu 43 de puncte, Informatica Timișoara ocupă locul trei cu 40 de puncte, iar FK Odorheiu Secuiesc închide ”careul de ași” cu 39 de puncte. 

Pentru United urmează o adevărată finală pentru câștigarea sezonului regulat. Marți, 14 martie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor Dunărea, echipa gălățeană va juca cu Informatica Timișoara. Sezonul regulat va fi încheiat de United cu un joc pe terenul campionilor de la City us Târgu Mureș, 26 martie. 

La finalul sezonului regulat primele opt clasate din Liga I vor juca în play-off, locul 1 cu locul 8 cu meciul decisiv pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat. Conform sistemului de desfășurare de aici, în sferturi și semifinale se va juca după sistemul cel mai bun din trei jocuri urmând ca învingătoarea din finală să fie decisă după cinci jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger