Home » » Gabi Călinescu: ”Avem nevoie sa realizam cele 4-5 transferuri, pentru a putea lupta la promovare din sezonul viitor”

Gabi Călinescu: ”Avem nevoie sa realizam cele 4-5 transferuri, pentru a putea lupta la promovare din sezonul viitor”Antrenorul de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu, ne-a vorbit despre meciul pierdut de echipa gălățeană în prima etapă din retur cu liderul Univresitatea Alexandria: ”Am jucat cu un adversar care din sezonul viitor va juca în Superliga și acest meci ne-a confirmat ceea ce știam de la început. Avem nevoie sa realizam cele patru-cinci transferuri pentru a putea lupta la promovare din sezonul viitor. Dacă nu vom avea posibilitatea asta nu vom putea realiza mai mult. Fetele au nevoie de jucătoare cu experiență la echipa, doar așa vom putea sa reprezentam orașul Galați din prima ligă. Trebuie sa avem răbdare deoarece experiența și progresul apar după multe antrenamente și muncă la echipă”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger