Home » » Gabi Călinescu: ”Când se va înființa o ligă de futsal feminin, ne vom înscrie și noi”

Gabi Călinescu: ”Când se va înființa o ligă de futsal feminin, ne vom înscrie și noi”Zilele trecute echipa de junioare sub 17 ani de la FC Universitatea a participat la primul turneu de futsal feminin organizat în România. În urma evoluției echipei conducătorii clubului au declarat că în momentul în care se va organiza un campionat de futsal-fotbal în sală- feminin se vor înscrie în competiție. ”În momentul în care se va înființa o liga la futsal-fotbal în sală, feminin, ne vom înscrie, deoarece ar fi un lucru pozitiv pentru echipă. În perioada de iarnă vom avea activitate și, cu siguranță, vom dezvolta fotbalul feminin de la junioare până la echipele de senioare teren mare și futsal”, ne-a spus președintele și unul dintre antrenorii echipei Gabriel Călinescu. 

La turneul de la Odorheiu Secuiesc echipa gălățeană a fost surpriza competiției. Mai multe detalii despre evoluția FC Universitatea pot fi văzute aici.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger