Home » » Gabriel Călinescu: ”Suntem la faza de construcție și trebuie să avem răbdare”

Gabriel Călinescu: ”Suntem la faza de construcție și trebuie să avem răbdare”

foto: AFC Universitatea

Președintele și unul dintre antrenorii de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu, ne-a declarat că în acest sezon obiectivul clubului gălățean este să termine sezonul mai sus față de clasarea de sezonul trecut. ”Credem în șansa noastră și vom lupta pentru ea. Suntem la faza de construcție și trebuie să avem răbdare, dacă anul trecut am terminat pe locul 6 din 9, anul acesta ne dorim să obținem un loc mai bun ca cel obținut anul trecut. În timp munca noastră va fi răsplătită și, cu siguranță, vom realiza tot ce ne dorim”, ne-a spus Gabriel Călinescu. 

După ce au disputat un meci din returul actualei ediții a Ligii I, fetele de la FC Universitatea ocupă locul șase în clasamentul seriei cu șapte puncte din opt jocuri. Pentru echipa gălățeană urmează un meci în deplasare pe terenul celor de la Real 2 Craiova, 2 aprilie. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger