Home » , » HOCHEI: Dunărea a cedat la limită primul meci al semifinalei cu Corona

HOCHEI: Dunărea a cedat la limită primul meci al semifinalei cu Corona

Hocheiștii de la Dunărea au debutat cu o înfrângere în semifinalele Campionatului Național. Primul meci al seriei de la Brașov a fost pierdut de gălățeni la limită cu scorul 4-3, după ce au condus cu 1-0 și 3-2, în debutul reprizei a treia.       

Dunărea a deschis scorul în minutul 9.34 prin Ondrej Rusnak, din pasa lui Robert Krajci. Brașovul a egalat în minutul 11.36, prin Arpad Mihaly, iar la prima pauză a intrat în avantaj 2-1 prin golul marcat, în superioritate numerică, în minutul 16.50, de Richard Filip. Treimea secundă a fost câștigată de Dunărea cu scorul 1-0 prin golul marcat de Juraj Durkech, ajutat de Attila Goga și Robert Krajci în minutul 28.44 al jocului, astfel că după două reprize cele două echipe se aflau la egalitate 2-2. În ultima treime Dunărea a trecut din nou în avantaj, 3-2, în minutul 45.46 prin golul marcat de  Phil Busbacher, din pasa lui Szocs Szabolcs, moment al jocului în care Dunărea evolua în inferioritate numerică. Gazdele au egalat la 3 prin intermediul unui gol marcat în superioritate numerică, Arpad Mihaly în minutul 51.18, iar pentru 4-3 a marcat Ian McDonald în minutul 52.57.  

Jocul de astăzi a fost condus la centru de arbitrul slovac Jura Branislav. A fost un joc extrem de dur cu multe minute de eliminare. Dunărea a acumulat un total de 40 de miunte de eliminare, iar Corona 37. De la Brașov, Garrett Clarke a primit pedeapsă de meci, iar de la Dunărea, Rusnak a fost cel mai sancționat cu 12 minute.  

Mâine  de la ora 18.30, tot la Brașov, este programat meciul doi al seriei. În cealaltă semifinală SC Miercurea Ciuc a învins cu scorul 6-2 (1-1, 4-1, 1-0) Progym Gheorgheni, într-un meci disputat la Miercurea Ciuc.  

Dunărea

Laszlo Arnold, Viorel Radu-portari; 

Nicușor Lușneac, Goga Attila, Juraj Durkech, Flinta Botond, Cătălin Berdilă, Pal Zsombor, Erik Bednar-fundași;  

Ondrej Rusnak, Mihail Georgescu, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Marius Mărcuș, Alexandru Cristian Munteanu, Mihaly Ede, Phil Bushbacher, Szocs Szabolcs, Vitali Donika, Adrian Irimia-atacanți;   

Marius Trandafir-antrenor.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger