Home » , » HOCHEI: Dunărea termină sezonul regulat din Campionatul Național la Miercurea Ciuc

HOCHEI: Dunărea termină sezonul regulat din Campionatul Național la Miercurea Ciuc


Hocheiștii seniori de la Dunărea vor încheia sezonul regulat din Campionatul Național la Miercurea Ciuc. Sâmbătă, 4 martie, de la ora 18.30, la Patinoarul ”Vakar Lajos”, Dunărea și Sport Club vor susține ultimul meci înaintea play-off-ului. 

La fel ca precedentul joc, cu Corona Brașov, și meciul de la Miercurea Ciuc este fără miză, indiferent de rezultat cele două echipe vor juca în semifinalele Campionatului Național cu Corona Brașov respectiv Progym Gheorgheni.

Înaintea jocului de la Miercurea Ciuc, Dunărea este pe locul 4 în CNS cu 47 de puncte din 29 de jocuri, în timp ce Sport Club este pe locul doi cu 63 de puncte din 29 de jocuri. Dunărea și Sport Club sunt protagonistele ultimelor două finale din competițiile interne, cu Dunărea câștigătoare de fiecare dată.

După două zile de la încheierea sezonului regulat sunt programate meciurile din semifinale. Primele două jocuri ale seriei Corona Brașov-Dunărea se vor disputa marți și miercuri, 7-8 martie, de la ora 18.30, la Brașov, Patinoarul ”Olimpic”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger