Home » , , » HOCHEI: Florin Mirea: ”Meciurile României am stabilit că se vor disputa începând cu ora 20.00”

HOCHEI: Florin Mirea: ”Meciurile României am stabilit că se vor disputa începând cu ora 20.00”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Fundației Sportul Gălățean, Florin Mirea, a spus că se așteaptă la un număr mare de spectatori la meciurile României de la Mondial.  ”Meciurile României am stabilit că se vor disputa începând cu ora 20.00, în fiecare zi, pentru a avea cât mai mult public. Interesul este foarte mare, avem solicitări de bilete în fiecare zi. La meciurile României așteptăm să avem în jur de trei mii de spectatori, la celelalte în jur de câteva sute, o mie, de spectatori. La această competiție în Patinoar ne permite să avem în jur de 3.200 de spectatori, dar la meciurile României noi așteptăm un număr mare de spectatori”, a spus Florin Mirea.  

La Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, România va juca luni, 3 aprilie, de la ora 20.00, cu Belgia, marți, 4 aprilie, de la ora 20.00, cu Serbia, joi, 6 aprilie, de la ora 20.00, cu Islanda, vineri, 7 aprilie, de la ora 20.00, cu Australia și duminică, 9 aprilie, de la ora 20.00, cu Spania. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger