Home » , , , » HOCHEI: ”Gladiatorii” deschid turneul patru din CJHL

HOCHEI: ”Gladiatorii” deschid turneul patru din CJHLCarpathian Junior Hockey League (CJHL) a anunțat programul după care se vor disputa meciurile de la ultimul turneu al actualei ediții. Între 31 martie și 2 aprilie, în Ungaria, la Debrecen, sunt programate să se dispute meciurile din turneul 4 CJHL, competiție destinată juniorilor sub 16 ani. 

La fel ca în precedentele turnee ”gladiatorii” vor juca în meciul de deschidere. Vineri, 31 martie, de la ora 14.00, Gladiators Dunărea Galați va juca cu HK „Halycké Levy“ Novojavorivsk (Ucraina). Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 10.00, ”gladiatorii” vor juca cu slovacii de la MŠKM Trebišov, iar de la ora  14.30, vor întâlni ceilalți slovaci din competiție HK Mládež Michalovce. Duminică, începând cu ora 11.00, Gladiators Dunărea Galați va juca cu  gazdele de la DebMis Select (selecționata Debrecen-Miskolc), iar turneul va fi încheiat de ”gladiatori” la ora 14.00 în jocul cu polonezii de la STS Sanok. La turneul din Ungaria se va organiza și un All Star Game, detalii aici, sâmbătă, 1 aprilie.

După ce au disputat meciurile din trei turnee Gladiators Dunărea Galați este pe locul 6 în CJHL cu 9 puncte, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 5, DebMis Select.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger