Home » , , » HOCHEI: ”Gladiatorii” întâlnesc Corona Brașov în finala mică CN juniori I

HOCHEI: ”Gladiatorii” întâlnesc Corona Brașov în finala mică CN juniori IÎn Campionatul Național al juniorilor I, sub 18 ani, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat se cunosc echipele care vor lupta pentru medaliile de bronz, în finala mică, și cele care vor trage pentru titlul de campioană. Cu două jocuri rămase de disputat din sezonul regulat juniorii I de la Gladiators Dunărea sunt pe locul 4 în clasament, 3 puncte, și vor juca direct în finala mică cu echipa clasată pe locul 3 la încheierea sezonului regulat, Corona Brașov, cu 28 de puncte.

Finala mică se va disputa după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, echipa care acumulează trei victorii va câștiga medaliile de bronz. Jocurile vor debuta miercuri-joi, 15-16 martie, pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat, Corona Brașov, apoi sunt programate două meciuri la Galați, sâmbătă-duminică, 18-19 martie, iar meciul decisiv, dacă va fi cazul se va juca la Brașov marți, 21 martie.

Până la meciurile din finala mică cu Corona Brașov, ”gladiatorii” vor juca sâmbătă-duminică, 11-12 martie, la Galați, ultimele meciuri din sezonul regulat cu cei de la CSȘ Gheorgheni.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger