Home » , , » HOCHEI: ”Gladiatorii” termină sezonul regulat în CN juniori I cu două jocuri la Galați cu CSȘ Gheorgheni

HOCHEI: ”Gladiatorii” termină sezonul regulat în CN juniori I cu două jocuri la Galați cu CSȘ GheorgheniÎnaintea meciurilor din finala mică a Campionatului Național juniori sub 18 ani, cu cei de la Corona Brașov, echipa de juniorii I de la clubul Dunărea va susține meciurile din ultima etapă a sezonului regulat. Sâmbătă, 11 martie, de la ora 14.30, și duminică, 12 martie, de la ora 11.00, ”gladiatorii” vor încheia parcursul din faza regulată a campionatului cu două jocuri cu cei de la Clubul Sportiv Școlar Gheorgheni.

Cele două jocuri sunt de pregătire pentru faza a doua a sezonului, cele două finale. Indiferent de rezultatele obținute Dunărea va juca în finala mică cu Corona Brașov, iar CSȘ Gheorgheni va juca finala mare cu CSȘ Miercurea Ciuc. Dunărea este pe locul 4 în clasamentul CN juniori I, cu 3 puncte acumulate în 22 de jocuri. Echipa din Gheorgheni ocupă poziția secundă în clasament cu 35 de puncte din 22 de jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger