Home » , » Phil Bushbacher: ”Știm că avem o șansă să reintrăm în serie sâmbătă seara”

Phil Bushbacher: ”Știm că avem o șansă să reintrăm în serie sâmbătă seara”

Hocheiștii de la Dunărea au pierdut primele două meciuri ale seriei semifinale cu Corona, de la Brașov. Despre cele două jocuri de la Brașov, Phil Bushbacher ne-a spus: ”Rezultatele din Brașov nu au fost, în mod evident, ceea ce ne-am dorit. Au fost grele ambele jocuri, dar cred că putem scoate unele aspecte pozitive de ele. Vom avea două zile să ne pregătim pentru meciul trei, iar eu simt că suntem o echipă mult mai bună pe gheața de acasă. Ca echipă, avem o mulțime de experiență, în România, cât și în străinătate, și știm că avem o șansă să reintrăm în serie sâmbătă seara”

Sâmbătă și duminică, în ambele zile începând cu ora 18.30, Dunărea va juca la Patinoarul ”Dunărea” cu Corona Brașov, meciurile trei și patru, dacă trebuie, din semifinalele Campionatului Național de Seniori. După primele două meciuri ale seriei Corona Brașov conduce cu scorul general 2-0. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger