Home » » RUGBY: Start lansat în retur pentru RCM Galați. Victorie cu punct bonus la Buzău

RUGBY: Start lansat în retur pentru RCM Galați. Victorie cu punct bonus la Buzău


În Divizia Națională de Seniori s-au disputat sâmbătă meciurile din etapa VIII-a, prima din retur. Gălățenii de la RCM au au jucat în prima etapă la Buzău, pe terenul celor de la RC Stejarul, și au furnizat surpriza debutului de retur. Gălățenii s-au impus, scor 27-17, pe terenul buzoienilor reușind să câștige pe lângă cele patru puncte aferente victoriei și punctul bonus ofensiv pentru cele cinci încercări marcate. Punctele gălățenilor în meciul de la Buzău au fost marcate de: Mihai Gheorghieș-trei eseuri, Cristi Boboc-un eseu, Ionuț Cosmiuc-un eseu și o transformare.    

Victoria de la Buzău este doar a doua din acest sezon pentru RCM Galați, iar în clasament gălățenii urcă o poziție, până pe locul 6, cu 13 puncte din opt jocuri, cinci puncte bonus. Pentru RCM Galați urmează primul meci de pe teren propriu din retur, sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 10.00, pe stadionul ”Municipal”, echipa gălățeană va juca cu CSU Aurel Vlaicu Arad.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger