Home » » VOLEI: Arcada încheie sezonul regulat cu două jocuri în Cluj

VOLEI: Arcada încheie sezonul regulat cu două jocuri în ClujMiercuri, 8 martie, în Divizia A1 sunt programate să se dispute meciurile din penultima etapă din sezonul regulat a 21-a, priam intermediară din acest sezon. Echipa gălățeană Arcada va continua seria celor trei jocuri consecutive în deplasare cu două meciuri în județul Cluj, cu două echipe din coada clasamentului. Prima dată miercuri, de la ora 17.00, la Dej, echipa gălățeană va juca cu Unirea Dej, locul 10, din 12, urmând ca ultimul meci din sezonul regulat să fie disputat de Arcada sâmbătă, 11 martie, de la ora 15.00, la Cluj-Napoca, cu ”U”, locul 11, ordinea jocurilor cu ”U” fiind inversată.  

După seria de patru jocuri consecutive cu adversarele din faza secunda a Diviziei A1 miercuri Arcada va juca cu echipa de pe locul 10, din 12. Seria celor patru meciuri consecutive cu echipele din partea superioară  a clasamentului a fost încheiată de Arcada cu un bilanț 1-3, o victorie  cu VM Zalău și trei înfrângeri: cu Steaua, Ploiești și Craiova. După cele trei înfrângeri consecutive Arcada a coborât pe locul 4 în clasamentul Diviziei A1 cu 43 de puncte din 20 de jocuri, la 5 puncte de lider, Steaua București cu 48 de puncte.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger