Home » » VOLEI: Arcada a pierdut în trei seturi pe terenul campionilor

VOLEI: Arcada a pierdut în trei seturi pe terenul campionilorEchipa masculină de volei Arcada Galați a înregistrat o nouă înfrângere în Divizia A1. În etapa a 20-a Arcada a pierdut cu scorul 0-3 jocul de pe terenul campionilor de la SCMU Craiova. Chiar dacă a început mai bine meciul și a condus în mare parte din set, 8-5, 16-9, Arcada a pierdut setul inaugural 23-25. Celelalte două seturi au fost pierdute de Arcada la punctul 22, (5-8, 16-13, 20-20, set 2; 8-7, 10-16, 16-19, 22-24), la fel ca în primul parțial Arcada nu a reușit să gestioneze finalurile de set. 

Arcada: Andrey Zhekov (Filip Despotovski), Andrei Spânu (Andrei Laza), Caio de Pra, Șerban Pașcan (Miroslav Gradinarov, Liviu Cristudor), Nemanja Radovic, Bojan Janic, Nikola Rosic-libero. Antrenori: Marian Apostu și  Nikolay Jeliazkov.      

Înfrângerea de la Craiova este a treia consecutivă pentru cei de la Arcada, iar în clasament gălățenii sunt pe locul 4 cu 43 de puncte la 5 puncte de echipa de pe primul loc Steaua București. Pentru Arcada urmează o săptămână cu două jocuri ambele în deplasare. Miercuri, 8 martie, gălățenii vor juca la Dej, cu Unirea, iar sezonul regulat va fi încheiat pe terenul celor de la ”U” Cluj-Napoca.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger