Home » » VOLEI: CSU Galați a încheiat sezonul regulat cu o înfrângere

VOLEI: CSU Galați a încheiat sezonul regulat cu o înfrângereEchipa de volei feminin de la CSU Galați a încheiat sezonul regulat din Divizia A1 cu o înfrângere. În ultima etapă din faza I a primei ligi feminine, fetele de la CSU au cedat cu socrul 0-3 (16-, 14-, 15-), jocul de pe terenul celor de la CSM Lugoj. Pentru jocul de la Lugoj antrenorul Ileana Berdilă a avut la dispoziție un lot restrâns numeric format din: Violeta Stan, Iuliana Cazamrir, Adriana Dudnic, Corina Vasilie, Irina Todașcă, Teodora Șabloschi, Sorina marian, Camelia Vasile, Monica Foca-libero.   

După ce a disputat toate meciurile din sezonul regulat CSU Galați este pe locul 11, penultimul, în Divizia A1 cu 5 puncte câștigate în 22 de jocuri. Pentru voleibalistele de la CSU urmează meciurile din grupa a II-a valorică. Echipele clasate pe locurile 7-12, la finalul sezonului regulat, vor juca pentru a evita ultimele două locuri la finalul fazei secunde, locuri de pe care echipele retrogradează în Divizia A2.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger