Home » » VOLEI: Fetele de la CSU au pierdut cu Medicina Târgu Mureș

VOLEI: Fetele de la CSU au pierdut cu Medicina Târgu Mureș

Echipa feminină de volei CSU Galați a înregistrat o nouă înfrângere în Divizia A1. În etapa a II-a din play-out, fetele de la CSU au pierdut pe teren propriu, scor 0-3, jocul cu Medicina Târgu Mureș. CSU a început foarte bine meciul, a condus pe parcursul întregului set inaugural, 8-3, 16-13, dar în final a irosit trei mingi de set după ce au condus cu 24-21. Până la urmă setul a fost cedat în prelungiri, 26-28, după ce au fetele de la CSU au salvat două mingi de set. Celelalte două seturi au fost pierdute cu același scor 18-25, 8-7, 12-16, 17-21, evoluția scorului în setul secund, și 8-7, 16-14, 17-20 evoluția scorului din setul trei. 

CSU Galați: Iuliana Cazamir, Adriana Dudnic, Corina Vasilie (Camelia Vasile), Sorina Marian, Elena Ivan, Irina Todașcă (Teodora Șablovschi), Violeta Stan-libero. Antrenor: Ileana Berdilă. 

În clasamentul fazei a II-a din Divizia A1, grupa 7-12,. CSU Galați este penultima cu 5 puncte. Următorul meci pentru CSU este programat pentru sâmbătă, 25 martie, la Pitești, cu SCM.      
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger