Home » » VOLEI: Victorie de trei puncte pentru Arcada cu Tricolorul Ploiești

VOLEI: Victorie de trei puncte pentru Arcada cu Tricolorul Ploiești

Echipa masculină de volei Arcada Galați continuă seria victoriilor în grupa valorică 1-6 din Divizia A1, play-off. În etapa a treia din faza secundă a primei ligi echipa gălățeană a câștigat toate cele trei puncte puse în joc în disputa de pe teren propriu cu LMV Tricolorul Ploiești. Echipa gălățeană s-a impus la fel de clar cum o arată scorul 3-0.     

Doar primul set al meciului ploieștenii a fost echilibrat și câștigat de Arcada în prelungiri, scor 29-27. Arcada a început meciul mai bine și a condus în cea mai mare parte din setul inaugural,8-6, 16-12, 21-18. În final a fost egalată la 21, dar, după mai multe momente de echilibru, în care Arcada a salvat o minge de set, 26-27, echipa gălățeană s-a impus, scor 29-27. Setul secund a fost câștigat de Arcada, scor 25-21, cu echipa gălățeană la conducere pe tot parcursul setului, 8-5, 16-13, 21-18, iar în ultimul set Phoenix s-a impus, scor 25-16 (8-3, 16-8, 21-11). 

Arcada: Nemanja Radovic, Caio de Pra, Filip Despotovski, Bojan Janic, Miroslav Gradinarov (Liviu Cristudor), Andrei Spânu, Nikola Rosic-libero. Rezerve: Andrey Zhekov, Mihai Dumitrache, Șerban Pașcan, Andrei Laza. Antrenori: Nikolay Jeliazkov și Marian Apostu. 

După victoria cu Tricolorul Ploiești, dar și după celelalte rezultate din grupă, Arcada este pe locul 4 în clasamentul grupei 1-6, cu 57 de puncte, la egalitate de puncte cu Steaua, locul 3, și SCMU Craiova, locul 2, echipele sunt departajate de setaveraj. Lider este VM Zalău cu 61 de puncte. Până la finalul turului grupei 1-6 Arcada va mai juca cu Steaua, la București, 29 martie, ora 20.15, și VM Zalău, la Galați, 1 aprilie. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger