VOLEI: Victorie de trei puncte pentru Arcada cu Tricolorul Ploiești

34
Echipa masculină de volei Arcada Galați continuă seria victoriilor în grupa valorică 1-6 din Divizia A1, play-off. În etapa a treia din faza secundă a primei ligi echipa gălățeană a câștigat toate cele trei puncte puse în joc în disputa de pe teren propriu cu LMV Tricolorul Ploiești. Echipa gălățeană s-a impus la fel de clar cum o arată scorul 3-0.     
Doar primul set al meciului ploieștenii a fost echilibrat și câștigat de Arcada în prelungiri, scor 29-27. Arcada a început meciul mai bine și a condus în cea mai mare parte din setul inaugural,8-6, 16-12, 21-18. În final a fost egalată la 21, dar, după mai multe momente de echilibru, în care Arcada a salvat o minge de set, 26-27, echipa gălățeană s-a impus, scor 29-27. Setul secund a fost câștigat de Arcada, scor 25-21, cu echipa gălățeană la conducere pe tot parcursul setului, 8-5, 16-13, 21-18, iar în ultimul set Phoenix s-a impus, scor 25-16 (8-3, 16-8, 21-11). 
Arcada: Nemanja Radovic, Caio de Pra, Filip Despotovski, Bojan Janic, Miroslav Gradinarov (Liviu Cristudor), Andrei Spânu, Nikola Rosic-libero. Rezerve: Andrey Zhekov, Mihai Dumitrache, Șerban Pașcan, Andrei Laza. Antrenori: Nikolay Jeliazkov și Marian Apostu. 
După victoria cu Tricolorul Ploiești, dar și după celelalte rezultate din grupă, Arcada este pe locul 4 în clasamentul grupei 1-6, cu 57 de puncte, la egalitate de puncte cu Steaua, locul 3, și SCMU Craiova, locul 2, echipele sunt departajate de setaveraj. Lider este VM Zalău cu 61 de puncte. Până la finalul turului grupei 1-6 Arcada va mai juca cu Steaua, la București, 29 martie, ora 20.15, și VM Zalău, la Galați, 1 aprilie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal