Home » , » BASCHET: Phoenix debutează vineri, în ”Polivalentă”, în grupa pentru stabilirea locurilor 5-8

BASCHET: Phoenix debutează vineri, în ”Polivalentă”, în grupa pentru stabilirea locurilor 5-8Echipa feminină Phoenix continuă parcursul din actuala ediție a LNBF cu meciurile din grupa pentru stabilirea locurilor 5-8. Vineri, 7 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, echipa gălățeană va juca primul meci din seria semifinală cu Baschet Teleorman (BT) Alexandria. 

În prima fază din grupa 5-8, semifinale, se joacă după sistemul cel mai bun din trei jocuri. Seria va începe la Galați, pe terenul echipei cu o clasare mai bună la finalul sezonului regulat, apoi se va disputa meciul doi, la Alexandria, 11 aprilie, iar dacă va fi cazul se va juca și meciul trei, decisiv, la Galați, 14 aprilie. În cealaltă semifinală din grupa 5-8 se întâlnesc CSM Satu Mare și ICIM Arad. Învingătoarele vor juca în finala pentru stabilirea locului cinci, în timp ce învinsele se vor întâlni pentru stabilirea locurilor șapte-opt la finalul sezonului.

Sezonul trecut Phoenix a încheiat LNBF pe locul cinci. După ce a fost eliminată în sferturi de Olimpia Brașov, scor 0-2 la general, Phoenix a trecut cu scorul general 2-0 de ”U” Cluj-Napoca în primul meci din grupa 5-8, iar în seria pentru stabilirea locului cinci a învins cu scorul general 2-0, BT Alexandria. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger