Home » , » BASCHET: Phoenix începe miercuri, la Galați, finala pentru stabilirea locurilor 5 - 6

BASCHET: Phoenix începe miercuri, la Galați, finala pentru stabilirea locurilor 5 - 6



După ce vineri a învins Baschet Teleorman Alexandria echipa feminină de la clubul Phoenix va continua parcursul în grupa pentru stabilirea locurilor 5 - 8. Miercuri, 19 aprilie, de la ora 19.00, echipa gălățeană va juca primul meci al seriei din finala pentru stabilirea locurilor 5 - 6 cu Universitatea Vasile Goldiș ICIM Arad. 

La fel ca în precedentul tur finala pentru stabilirea locurilor 5 - 6 se joacă după sistemul cel mai bun din trei jocuri, cu meciul decisiv la Galați, datorită clasării superioare a fetelor de la Phoenix la finalul sezonului regulat.  

După ce au fost eliminate în sferturi de Olimpia Brașov fetele de la Phoenix au trecut în primul tur din grupa 5 - 8 de BT Alexandria, cu socrul general 2 - 1. U Goldiș ICIM Arad a încheiat sezonul regulat pe locul opt și a obținut calificarea în play-off după ce a încheiat grupa de recalificare, 7 - 10, pe locul doi. În sferturile de finală ICIM Arad a fost eliminată, cu scorul general 2 - 0, de ”U” Cluj - Napoca, iar în primul tur din grupa 5 - 8, echipa din Arad a trecut de CSM Satu Mare cu scorul general 2 - 1. Cele două jocuri din sezonul regulat au fost câștigate de Phoenix, scor 76 - 73 la Arad, și 81 - 79 la Galați. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger