Home » , » BASCHET: Phoenix joacă cu BT Alexandria pentru locurile 5-8

BASCHET: Phoenix joacă cu BT Alexandria pentru locurile 5-8După ce a încheiat seria din sferturile de finală cu Olimpia CSU Brașov, echipa din Brașov s-a calificat în semifinale cu socrul general 2-0, fetele de la Phoenix vor continua meciurile din play-off-ul LNBF cu meciurile pentru stabilirea locurilor 5-8.

În prima fază Phoenix va juca cu învinsa din sfertul de finală dintre locurile 1-8. Baschet Teleorman (BT) Alexandria, locul 6 la finalul sezonului regulat, a pierdut sfertul de finală cu câștigătoarea sezonului regulat, Sepsi Sfântu Gheorghe, scor general 0-2, și va juca cu Phoenix în grupa pentru stabilirea locurilor 5-8 LNBF.  În celălalt meci din grupa 5-8 se vor întâlni Universitatea Goldiș ICIM Arad, echipă care a pierdut cu scorul general 0-2 sfertul de finală cu ”U” Cluj-Napoca, și CSM Satu Mare, care a pierdut, scor 1-2 sfertul de finală cu CSM Târgoviște. Învingătoarele vor juca în finala pentru stabilirea locului cinci, în timp ce învinsele se vor întâlni pentru stabilirea locurilor șapte-opt la finalul sezonului.

Sezonul trecut Phoenix a încheiat LNBF pe locul cinci. După ce a fost eliminată în sferturi de Olimpia Brașov, scor 0-2 la general, Phoenix a trecut cu scorul general 2-0 de ”U” Cluj-Napoca în primul meci din grupa 5-8, iar în seria pentru stabilirea locului cinci a învins cu scorul general 2-0, BT Alexandria. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger