Home » , » BASCHET: Phoenix joacă sâmbătă, la Arad, meciul doi din finala pentru locurile 5 - 6

BASCHET: Phoenix joacă sâmbătă, la Arad, meciul doi din finala pentru locurile 5 - 6Finala pentru stabilirea locurilor 5 - 6 în Liga Națională de Baschet Feminin continuă cu meciul doi al seriei. Sâmbătă, 22 aprilie, începând cu ora 18.30, în Sala Sporturilor ”Victoria” din Arad, echipa feminină Phoenix va susține meciul doi al seriei cu Universitatea Vasile Goldiș ICIM Arad din finala în care se stabilesc locurile 5 - 6. 

După ce în primul meci al seriei, de la Galați, ICIM Arad s-a impus, scor 58 - 71, echipa din Arad mai are nevoie de o victorie pentru a câștiga seria. Dacă Phoenix va reuși să se impună în meciul de sâmbătă de la Arad se va juca și meciul trei al finalei, decisiv, la Galați, marți, 25 aprilie.   

În finala pentru locurile 5 - 6 Phoenix evoluează numai cu jucătoare românce, mare parte crescute de clubul gălățean. După îndeplinirea obiectivului, clasarea în primele șase, Phoenix s-a despărțit și de cele două jucătoare americance din lot, Janette Jackson și Kerah Nelson.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger