Home » , , , » FOTBAL: Etapa de Paște din Liga a IV-a se joacă sâmbătă, 15 aprilie

FOTBAL: Etapa de Paște din Liga a IV-a se joacă sâmbătă, 15 aprilieEtapa de Paște din Liga a IV-a, runda a 19-a din sezon, este programată să se dispute sâmbătă, 15 aprilie. Începând cu ora 12.00, sunt programate jocurile: Unirea Braniștea - SC Oțelul, Viitorul Costache Negri - Gloria Ivești, Muncitorul Ghidigeni - Siretul Piscu, Avântul Vânători - Juventus Toflea, iar de la ora 13.00, este programat jocul dintre Zimbrul Slobozia Coanchi și Victoria Independența. 

După 18 etape disputate în acest sezon SC Oțelul a ajuns la 54 de puncte și are 15 puncte mai mult decât echipa de pe locul 2, Avântul Vânători, 39 de puncte. Podiumul Ligii a IV-a este completat de Zimbrul Slobozia Conachi, locul 3, și Gloria Ivești, locul 4, ambele cu câte 34 de puncte, iar plutonul fruntaș este încheiat de Victoria Independența cu 32 de puncte. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger