Home » » FOTBAL: Fetele de la FC Universitatea revin la meciurile din Liga I cu un joc la Fălticeni cu Armonia Dolhești

FOTBAL: Fetele de la FC Universitatea revin la meciurile din Liga I cu un joc la Fălticeni cu Armonia DolheștiEchipa de fotbal feminin a orașului, FC Universitatea, revine la meciurile din Liga I - liga secundă. Sâmbătă, 22 aprilie, echipa gălățeană se va deplasa,  în județul Suceava, la Fălticeni, pentru jocul cu Armonia Dolhești. Meciul cu Armonia se va disputa începând cu ora 11.00, pe stadionul ”Tineretului” din Fălticeni, în cadrul etapei a 11-a din Liga I, seria I.

Înaintea jocului de la Fălticeni fetele de la FC Universitatea sunt pe locul cinci în clasamentul seriei I din Liga I, cu  10 puncte din nouă jocuri, în timp ce Armonia este pe locul trei cu 18 puncte din nouă jocuri. Meciul tur, de la Galați, a fost câștigat de echipa suceveană, scor 3-1. Jocul va fi arbitrat de Petru Naghi, din Suceava, iar la cele două linii vor fi: Andrei Pista, din Suceava, și Adrian Savu din comuna Bilca, județul Suceava.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger