Home » , » FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”Nu am auzit de conflicte între localnici și galeria Oțelului la meciurile din deplasare”

FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”Nu am auzit de conflicte între localnici și galeria Oțelului la meciurile din deplasare”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a declarat că suporterii Oțelului s-au comportat civilizat la meciuri în ciuda unor temeri de la începutul sezonului.  ”Nu au fost incidente deși înainte de începerea sezonului au fost câțiva care spuneau că suporteri vor produce incidente la meciuri. Au fost mici probleme, dar este problema lor dacă vin cu fumigene și petarde și încalcă legea. Așa cum am crezut nu au fost incidente nici între suporterii Oțelului și cei ai echipei gazdă. Nu am auzit de conflicte între localnici și galeria Oțelului. Totul a fost ok.”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger