Home » , » FOTBAL: SC Oțelul defilează și în Cupă. Victorie 8 - 0 la Schela

FOTBAL: SC Oțelul defilează și în Cupă. Victorie 8 - 0 la Schela

sursa foto: ascoțelul.ro


Câștigătoarea actualei ediții a Ligii a IV-a, Suporter Club Oțelul Galați, a debutat cu o victorie și în cealaltă competiție județeană, Cupa României. Echipa suporterilor a jucat miercuri, la Schela, în turul doi al competiției KO cu cei de la ACS Lascăr Schela, echipa de pe penultimul loc din Liga a V-a, al doilea eșalon fotbalistic județean.  

La fel ca în jocurile cu adversarele din Liga a IV-a SC Oțelul a învins la Schela, scor 8 - 0. Pentru echipa suporterilor Daniel Pavel a marcat cinci dintre goluri, iar celelalte goluri au fost marcate de: Laurențiu Radu, Robert Gheorghe și Iulian Năpârlică.  SC Oțelul a obținut calificarea în turul trei al Cupei și este la câteva meciuri de un nou trofeu județean. 

La finalul săptămânii SC Oțelul va reveni la meciurile din Liga a IV-a, iar duminică, 30 aprilie, de la ora 12.00, va juca la Slobozia Conachi cu Zimbrul. Pe teren propriu SC Oțelul are programat următorul meci în jurul datei de 7 mai, când va juca cu Viitorul Costache Negri.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger