Home » » FOTBAL: SC Oțelul a obținut a 21-a victorie consecutivă în Liga a IV-a

FOTBAL: SC Oțelul a obținut a 21-a victorie consecutivă în Liga a IV-aChiar dacă a devenit matematic campioană în Liga a IV-a, de etapa trecută, SC Oțelul nu slăbește ritmul și continuă să obțină noi victorii în prima ligă județeană de fotbal. În etapa a 21-a SC Oțelul a jucat la Slobozia Conachi, cu cei de la Zimbrul, și a obținut a 21-a victorie în acest sezon, scor 5 - 1, la pauză 2 - 0. Trei din cele cinci goluri au fost marcate de Andrei Frunză, iar Petrișor Tudosă și Cristian Bahnașu au marcat celelalte două goluri ale SC Oțelul.

După victoria de la Slobozia Conachi echipa suporterilor se menține pe prima poziție în Liga a IV-a Galați cu 63 de puncte, maximum, 21 de victorii golaveraj 153 - 12. Pentru SC Oțelul urmează un nou meci în deplasare, în etapa a 22-a, în jurul datei de 7 mai, echipa suporterilor va juca la Costache Negri, cu Viitorul, ordinea jocurilor, față de programarea inițială, fiind inversată. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger