Home » , » Gabriel Călinescu: ”Am avut puterea să revenim în minutul 90+5. Un lucru de apreciat având în vedere că am crezut în șansa noastră până în ultima secundă”

Gabriel Călinescu: ”Am avut puterea să revenim în minutul 90+5. Un lucru de apreciat având în vedere că am crezut în șansa noastră până în ultima secundă”După remiza, scor 1 - 1, de la Fălticeni, cu Armonia Dolhești, din etapa a 11-a, a Ligii I, seria I, președintele și unul dintre antrenorii de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu, ne-a declarat: ”În sfârșit un rezultat pozitiv împotriva echipei de la Armonia. După 6-4 în deplasare, și 0-1 acasă, în primul sezon și 1-3 acasă în acest tur a venit și un rezultat pozitiv. Un meci bun făcut de echipă, cu multe ocazii clare de a marca. Astăzi FCUG a demonstrat că se poate, în ciuda faptului că am făcut deplasarea în ziua meciului, a lotului restrâns cu care am făcut deplasarea. Meritul este cu atât mai mare deoarece am jucat cu echipa de pe locul trei. Am luat gol în minutul 89, am avut puterea să revenim în minutul 90+5. Un lucru de apreciat având în vedere că am crezut în șansa noastră până în ultima secundă”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger