Home » » Gabriel Călinescu: ”Dacă vom avea sprijinul pe care ni-l dorim din sezonul 2018 - 2019 vom reprezenta Galațiul din prima ligă”

Gabriel Călinescu: ”Dacă vom avea sprijinul pe care ni-l dorim din sezonul 2018 - 2019 vom reprezenta Galațiul din prima ligă”


Președintele clubului de fotbal feminin Universitatea Galați, Gabriel Călinescu, ne-a declarat că gruparea pe care o conduce are nevoie în continuare de sprijin financiar din partea autorităților locale, mai ales în încercarea lor de a urca în eșalonul superior. ”Fotbalul feminin trebuie să fie și la Galați la fel de important cum este la Cluj, Timișoara, Iași, Craiova etc.  Avem o echipă tânără,cu jucătoare talentate alături de care în viitor putem face performanță. Dar de multe ori întâmpinăm probleme din punct de vedere financiar, aspect ce duce la o organizare mai puțin bună. Pentru a trece din sezonul viitor la un alt nivel avem nevoie de susținerea în continuare a autorităților locale. Dacă vom avea sprijinul pe care ni-l dorim, din sezonul 2018 - 2019, vom reprezenta Galațiul din prima ligă, respectiv din Superliga”, ne-a spus Gabriel Călinescu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger