Home » » Gabriel Călinescu, despre victoria cu Real 2 Craiova: ”Toată echipa a contribuit la golurile echipei”

Gabriel Călinescu, despre victoria cu Real 2 Craiova: ”Toată echipa a contribuit la golurile echipei”

foto: AFC Universitatea Galați

Antrenorul și președintele de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu, ne-a vorbit despre victoria echipei pe care o conduce, scor 7-1, de la Ișalnița, cu Real 2 Craiova. ”Încă din primele secunde puteam marca, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. În prima repriză am avut cel puțin trei-patru ocazii clare de a marca. În repriza a doua junioarele de la Craiova au cedat, poate și din cauza vârstei, noi am luptat până la final cu gândul de a marca. Toată echipa a contribuit la golurile echipei, la acest meci am avut posesie și am ținut linia de fundași 30-40 de metri în faza de atac. Au marcat fetele din Țepu pentru echipa noastră una din ele a spart "gheața" și a marcat două goluri. Partea tristă la acest meci e accidentarea Georgianei Stratu, ea fiind unul din mijlocașii noștri de creație”.

Președintele grupării gălățene ne-a mai spus că au apărut câteva modificări în programul echipei: ”Următorul meci îl vom avea pe 22 aprilie, în deplasare cu Armonia Dolhești. De comun acord cu cei de la Constanța am hotărât să jucam pe 30 aprilie, ora 11:00, pe stadionul ”Dunărea”.

Altfel după ce au disputat nouă jocuri din actuala ediție a Ligii I, seria I, fetele de la FC Universitatea sunt pe locul cinci în clasament cu 9 puncte din 10 jocuri. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger