Home » , » Galațiul vrea Centru Olimpic pentru hochei

Galațiul vrea Centru Olimpic pentru hochei


În cadrul unei conferințe de presă premergătoare Campionatului Mondial Divizia a II-a, Grupa A, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a vorbit despre o posibilă reconstrucție a patinoarului ”Dunărea”: ”Îmi doresc din tot sufletul ca acest patinoar să fie unul dintre cele patru la nivel național care va intra într-o reconstrucție totală. La nivelul acestui program de guvernare sunt patru patinoare care ar putea fi bugetate în acest sens”. 

Primarul Galațiului a lansat o propunere către autoritățile centrale și FRHG pentru înființarea unui Centru Olimpic pentru Hochei la Galați: ”Și nu în ultimul rând, dacă tot am deschis trend-ul acesta cu hocheiul la Galați, avem Centru Olimpic pentru haltere, aici la Galați, poate nu ar fi rău, ca la Galați, să exista un Centru Olimpic și pentru hochei. E o propunere pe care o lansez autorităților centrale și președintelui Federației Române de Hochei pe Gheață, să ia în considerare, ca la Galați, poate în viitorul apropiat, să fie înființat, un astfel de Centru și poate nu doar el și altele care ar putea urma. Poate nu doar el și alte care l-ar putea urma, încet, încet, baza sportivă a Galțiului va reveni acolo unde cândva i-a stat bine”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger