Home » , , » HANDBAL: CSU Danubius încheie duminică, la Galați, meciurile din Liga Națională

HANDBAL: CSU Danubius încheie duminică, la Galați, meciurile din Liga NaționalăLiga Națională feminină de handbal revine la finalul acestei săptămâni cu meciurile din etapa a 25-a, penultima. Pentru echipa gălățeană CSU Danubius jocul din etapa a 25-a va fi ultimul din actuala ediție a Ligii Naționale, pentru că în ultima etapă echipa pregătită de Vali Costea va sta.

Duminică, 23 aprilie, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor ”Dunărea” fetele de la Danubius vor juca cu cealaltă echipa din prima ligă care va juca la barajul de menținere/retrogradare în Liga Națională, CSM Unirea Slobozia.

În clasamentul la zi din Liga Națională cele două adversare de duminică ocupă ultimele două poziții. Danubius este pe locul 11, penultimul, cu 14 puncte din 21 de jocuri, în timp ce echipa din Slobozia este ultima cu 8 puncte din 19 jocuri. Indiferent de rezultatul meciului de duminică, sau de rezultatele din ultima etapă, CSU Danubius și Unirea Slobozia vor juca la barajul de menținere/promovare în Liga Națională, baraj la care vor mai participa echipele clasate pe locurile doi și trei în cele două serii din Divizia A.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger