Home » » HOCHEI: Australia conduce Grupa de la Galați. România ocupă locul 3

HOCHEI: Australia conduce Grupa de la Galați. România ocupă locul 3


După ce s-au disputat meciurile din etapa a III-a de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, echipa națională a Australiei a preluat șefia clasamentului. Surpriza plăcută a turneului a învins, scor 5-3, echipa națională a Spaniei și conduce Grupa de la Galați cu 8 puncte din trei jocuri. Pe locul doi în Grupa ce se desfășoară la Patinoarul ”Dunărea” este echipa națională a Islandei, cu 6 puncte, după victoria, scor 2-0, cu România. Echipa națională a României ocupă locul trei în grupă cu 6 puncte, Serbia este pe locul 4 cu 4 puncte, Belgia ocupă locul 5 cu 3 puncte, iar Spania încheie clasamentul grupei fără puncte. 

Vineri, 7 aprilie, sunt programate meciurile din runda a patra. Ziua va debuta de la ora 13.00, cu jocul dintre Serbia și Spania. Islanda va juca cu Belgia, de la ora 16.30, iar în ultimul meci al zilei echipa națională a României va juca cu liderul surpriză al Grupei, Australia.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger