Home » » HOCHEI: Australia a obținut a doua victorie la Mondialul de la Galați

HOCHEI: Australia a obținut a doua victorie la Mondialul de la Galați


Echipa națională a Australiei a obținut a doua victorie la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A. În primul meci din ziua secundă a grupei de la Patinoarul ”Dunărea”, Australia a învins, scor 3-2 (1-0, 1-2, 1-0), echipa națională a Islandei. 

Australia a deschis scorul în minutul 14.23, prin Woodman Jamie, acesta fiind și scorul primei reprize. În partea secundă Australia s-a desprins la 2-0, după golul marcat de Darge Wehebe, însă Islanda a egalat la doi până la a doua pauză, prin golurile marcate de: Bjornsson Olafur și Ingason Steindor. Golul victoriei australiene a fost marcat de Branzelli Paul, în minutul 43 al jocului. 

La Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, meciurile continuă. Astăzi, de la ora 16.30, Spania va juca cu Belgia, urmând ca de la ora 20.00, echipa națională a României să joace cu Serbia.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger