Home » » HOCHEI: Belgia a învins Islanda la Mondialul de la Galați

HOCHEI: Belgia a învins Islanda la Mondialul de la GalațiEchipa națională a Belgiei a obținut a doua victorie la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A. În al doilea meci din etapa a patra a turneului de la Patinoarul ”Dunărea”, Belgia a învins, scor 9-3, (3 - 1, 4 - 2, 2 - 0) Islanda, echipă ce ieri a învins România. 

Belgia a preluat inițiativa și s-a desprins rapid la 3-0, prin golurile marcate de: Vincent Morgan, Frank Neven și Mitch Morgan. Până la prima pauză Islanda a redus din handicap prin reușita lui Robin Hedstrom. În debutul părții secunde Islanda a marcat de două ori consecutiv și a egalat la 3-3, prin golurile marcate de: Andri Mikaelsson și  Petur Maack. Egalitatea nu a rezistat prea mult timp pe tabelă pentru că Belgia a revenit cu un calup de patru goluri cu care s-a desprins la 7-3, la a doua pauză, marcatori: Ben van den Bogaert, Maxime Pellegrims și Vincent Morgan. În ultima treime Belgia a mai marcat de două ori prin Yoren de Smet și Mitch Morgan.

Victoria Belgiei cu Islanda ajută România care trebuie să învingă Australia, astăzi, de la ora 20.00.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger