Home » , , , » HOCHEI: ”Gladiatorul” Remus Gheorghe, în echipa sezonului din CJHL

HOCHEI: ”Gladiatorul” Remus Gheorghe, în echipa sezonului din CJHLEchipa de juniori sub 16 ani Gladiators Dunărea Galați a susținut, la la finalul săptămânii trecute, meciurile din cadrul ultimului turneu din Carpathian Junior Hockey League. ”Gladiatorii” au încheiat turneul disputat în Ungaria, la Debecen, cu rezultatele: 4-0 cu MSKM Trebisov (Slovacia), 3-4 cu STS Sanok (Polonia), 2-4 cu DebMis Seklect (Ungaria), 1-6 cu HK Mládež Michalovce, 0-4 cu HK Novojavorivsk (Ucraina). 

La finalul competiției organizatorii au întocmit echipa competiției, ”All Star Team”, iar atacantul de la Dunărea, Remus Gheorghe, a fost inclus în echipă. Remus Gheorghe nu a fost prezent la turneul din Ungaria, în aceste zile atacantul gălățean se află în Coreea de Sud unde, împreună cu echipa națională a României, susține meciurile de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger