Home » » HOCHEI: Mihaly Ede, cel mai bun marcator al Mondialului de la Galați

HOCHEI: Mihaly Ede, cel mai bun marcator al Mondialului de la GalațiLa finalul Campionatului Mondial Divizia a II-a, Grupa A - Galați 2017, echipa națională a României a obținut promovarea în eșalonul superior. România a încheiat Grupa de la Patinoarul ”Dunărea” cu patru victorii din cinci jocuri, 24 goluri marcate - 5 încasate.

Cel mai bun marcator al competiției de la Galați a fost Mihaly Ede. Conform datelor statistice oferite de IIHF, atacantul de 31 de ani a acumulat un total de 9 puncte în cele 5 jocuri disputate la Galați. Mihaly Ede a început Mondialul de la Patinoarul ”Dunărea” cu 5 goluri marcate în meciul cu Belgia, apoi a continuat cu un gol și o pasă de gol în jocul cu Australia, iar Grupa a fost încheiată cu două goluri marcate în poarta Spaniei.

Podiumul clasamentului marcatorilor de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A este completat de Marko Sretovic, Serbia,  9 puncte (3+6), și Morgan Mitch, Belgia, 9 puncte (2+7). Din echipa României următorii clasați în ierarhia marcatorilor sunt Biro Matyas 8 puncte (2+6) și Roberto Gliga 8 puncte, 8 pase decisive.

Din echipa României, căpitanul Roberto Gliga a încheiat pe primul loc turneul de la Galați în clasamentul paselor decisive, 8 pase în 5 jocuri, iar Toke Zoltan a terminat primul în ierarhia portarilor (5 goluri încasate în 5 jocuri).  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger