Home » » HOCHEI: Mondialul de la Galați revine cu meciurile din ultima zi. România joacă cu Spania pentru promovare

HOCHEI: Mondialul de la Galați revine cu meciurile din ultima zi. România joacă cu Spania pentru promovareDupă ziua de pauză de sâmbătă la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, duminică, 9 aprilie, sunt programate meciurile din ultima zi, o zi importantă în care se vor decide medaliatele (aur, argint, bronz) cât și echipele care vor promova/retrograda în eșalonul superior/inferior.  

Ultima zi de hochei a Grupei de la Galați va debuta, de la ora 13.00, cu jocul dintre Belgia și Australia. În al doilea meci al zilei, de la ora 16.30, echipa națională a Serbiei va juca cu echipa Islandei, iar de la ora 20.00, România va întâlni Spania. 

Înaintea ultimei runde echipa României conduce grupa cu 9 puncte și trebuie să învingă Spania pentru a obține promovarea, indiferent de restul rezultatelor din ultima zi. Pe locul doi în grupa ce se dispută la Patinoarul ”Dunărea” este Australia cu 8 puncte, Belgia este pe locul 3 cu 6 puncte, Islanda ocupă locul 4 cu 6 puncte, iar clasamentul este închis de Serbia, 5 puncte și Spania, 2 puncte. La finalul meciurilor de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, echipa de pe primul loc va promova în Divizia I, Grupa B, în timp ce ultima clasată va retrograda în Divizia a II-a, Grupa B.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger