Home » » HOCHEI: Prima victorie pentru Spania la Mondialul de la Galați

HOCHEI: Prima victorie pentru Spania la Mondialul de la GalațiEchipa națională a Spaniei a câștigat primul meci la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, de la Galați. În primul meci din runda a patra Spania a învins, scor 5 - 4, în prelungiri, echipa națională a Serbiei. Prima repriză a fost câștigată clar de Spania, scor 3-0, prin golurile marcate de: Guillermo Bertan, Bruno Baldris și Oriol Boronat. În partea secundă Serbia s-a impus, scor 2-1. Echipa Serbiei a marcat pentru 3-1 prin Mirko Djumic, Spania a refăcut diferența de trei goluri după reușita lui Patricio Fuentes, iar în finalul treimii Serbia a marcat prin Pavle Ogrizovic. Serbia a câștigat și ultima repriză, scor 2-0. Dimitrije Filipovic a marcat pentru 3-4, iar  Marko Milovanovic a egalat la 4 în minutul 55.44 și a împins meciul în prelungiri. În over-time Spania a marcat golul de aur prin Gaston Gonzalez, în minutul 3.15. 

La Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, Galați-2017 astăzi mai sunt programate alte două jocuri. De la ora 16.30, Islanda va juca cu Belgia, iar de la ora 20.00, echipa națională a României va întâlni liderul grupei Australia. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger