Home » » HOCHEI: România a învins Australia în ”finala” grupei de la Galați

HOCHEI: România a învins Australia în ”finala” grupei de la GalațiEchipa națională a României a obținut a treia victorie la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, competiție ce se dispută la Patinoarul ”Dunărea”. ”Tricolorii” au învins, scor 5-1, echipa națională a Australiei în ”finala” grupei.

Australia a marcat prima cu 2.46 înainte de finalul primei reprize, prin Josef Rezek, în superioritate numerică, dar după doar 30 de secunde echipa României a egalat prin Szilard Rokaly, acesta fiind și scorul primei reprize. Celelalte două reprize au fost câștigate de echipa națională a României, scor 2-0. Nagy Istvan a dus România în avantaj cu 11.24 înainte de finalul treimii secunde, iar Biro Matyas a fructificat o nouă superioritate numerică și a înscris pentru 3-1. În ultima treime Mihaly Ede a înscris pentru 4-1, în superioritate numerică, iar Fodor Csanad a stabilit scorul final 5-1. Cel mai bun jucător din echipa României a fost ales căpitanul Roberto Gliga.   

România: Toke Zoltan, Onodi Otto-portari; 

Linia a I-a: Flinta Botond, Nagy Istvan, Roberto Gliga, Biro Gergo, Mihaly Ede; 

Linia a II-a: Bors Huba, Biro Otto, Mihail Georgescu, Adrian Irimia, Biro Matyas; 

Linia a III-a: Gecse Hugo, Nicușor Lușneac, Fodor Csanad, Rokaly Norbert, Rokaly Szilard; 

Linia a IV-a: Salo Alpar, Florian Bocu, Gyorfy Tihamer, Barabas Sandor, Peter Zsolt; 

Antrenori: Martin Lacroix, Marius Trandafir, Nelu Alexe.        

După victoria cu Australia, România a preluat conducerea la Campionatul Mondial Divizia a II-a, grupa A, cu 9 puncte, un punct mai mult decât echipa Australiei, 8 puncte, locul 2. În ultima zi a grupei de la Patinoarul ”Dunărea”, România va juca duminică, 9 aprilie, de la ora 20.00, cu echipa națională a Spaniei, în timp ce Australia va juca cu Belgia. Dacă învinge Spania, echipa națională a României va câștiga Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, și va promova în Divizia a I-a, Grupa B.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger