Home » » HOCHEI: România, lider în Grupa de la Galați după primele două zile

HOCHEI: România, lider în Grupa de la Galați după primele două zileDupă ce s-au disputat meciurile din primele două zile de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, echipa națională a României conduce în Grupa de la Galați cu șase de puncte. Cele două jocuri disputate au fost câștigate de România, scor 9-1 cu Belgia și 4-1 cu Serbia. În clasamentul Grupei ce se dispută la Patinoarul ”Dunărea”, România este urmată de surpriza plăcută a turneului, Australia. Echipa Australiei a acumulat cinci puncte după primele două zile, după victoriile, scor 3-2 cu Islanda și 4-3, în prelungiri, cu Serbia. Islanda ocupă locul trei în Grupa de la Galați cu trei puncte după victoria, scor 3-2 cu Spania. Belgia ocupă locul patru cu trei puncte după victoria, scor 3-2 cu Spania. Clasamentul Grupei de la Galați este completat de Serbia, un punct și Spania, fără puncte. 

Miercuri, 5 aprilie, este zi de pauză dar Grupa va continua joi, 6 aprilie. În primul meci al zilei, de la ora 13.00, Belgia va juca cu Serbia, de la ora 16.30, în al doilea meci al zilei, Spania va juca cu Australia, iar de la ora 20.00, echipa națională a României va juca cu reprezentativa Islandei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger