Home » » HOCHEI: România a pierdut jocul cu Islanda de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, Galați- 2017

HOCHEI: România a pierdut jocul cu Islanda de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, Galați- 2017Echipa națională a României a pierdut primul joc la Mondialul de la Galați. Tricolorii au cedat, scor 0-2, jocul cu echipa națională a Islandei, în etapa a treia a turneului. După o primă repriză încheiată la egalitate, scor 0-0, dar dominată de România, Islanda a câștigat partea secundă, scor 1-0, prin golul marcat de Kristjan Kristinsson, în minutul 25.27. În ultima treime echipa Islandei a mai marcat o dată, în minutul 54.07, prin Aron Knutsson. Cu 1.30 înainte de finalul jocului România a scos portarul pentru a forța egalarea, dar fără rezultat pe tabelă. 

De remarcat că raportul șuturilor este net favorabil echipei României, 41 - 21, pe reprize 15 - 10, 17 - 6, 9 - 5. De altfel, la finalul jocului cel mai bun jucător din echipa Islandei a fost ales portarul Dennis Hedstrom. Din echipa României cel mai bun jucător a fost ales Mihai Georgescu.    

România:  Toke Zoltan, Onodi Otto 

Linia a I-a: Botond Flinta, Nagy Istvan, Fodor Csanad, Roberto Gliga, Mihaly Ede; 

Linia a II-a: Bors Huba, Biro Otto, Biro Gergo, Peter Zsolt, Biro Matyas; 

Linia a III-a: Salo Alpar, Florian Bocu, Nicușor Lușneac, Mihai Georgescu, Adrian Irimia; 

Linia a IV-a: Gecse Hugo, Gyorfy Tihamer, Rokaly Norbert, Barabas Sandor, Rokaly Szilard;  

Antrenori: Martin Lacroix, Marius Trandafir, Nelu Alexe. 

Mâine, de la ora 20.00, echipa națională a României va juca cu Australia, liderul surpriză al grupei de la Galați. După trei jocuri România este pe locul 3 la două puncte în spatele liderului. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger