Home » » HOCHEI: România a revenit pe primul loc în Grupa de la Galați după victoria cu Australia

HOCHEI: România a revenit pe primul loc în Grupa de la Galați după victoria cu AustraliaDupă ce s-au disputat meciurile din runda a patra de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, Galați-2017, echipa națională a României a revenit pe primul loc în grupă. ”Tricolorii” au învins, scor 5-1, echipa Australiei și au ajuns la 9 puncte din patru jocuri, 18 goluri marcate-5 încasate. Pe locul doi în grupa ce se dispută la Patinoarul ”Dunărea” este Australia cu 8 puncte din 4 jocuri, 13 goluri marcate-13 încasate. După surprinzătoarea victorie cu Islanda, echipa Belgiei a urcat pe locul trei cu 6 puncte. Islanda, învinsa Belgiei, a coborât pe locul patru cu 6 puncte, iar clasamentul este închis de Serbia 5 puncte și Spania 2 puncte. 

Duminică, 9 aprilie, sunt programate meciurile din ultima zi. De la ora 13.00, se va disputa primul meci al zilei între Belgia și Australia, de la ora 16.30, este programat să înceapă meciul dintre Serbia și Islanda, iar în ultimul meci al zilei, de la ora 20.00, România va juca cu Spania.

La finalul grupei echipa de pe primul loc va promova în Divizia a I-a, Grupa B, în timp ce echipa de pe ultimul loc va retrograda în Divizia a II-a, Grupa B.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger