Home » » HOCHEI: România, primul lider în grupa de la Galați

HOCHEI: România, primul lider în grupa de la GalațiIeri au debutat meciurile de la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, de la Galați, Patinoarul ”Dunărea”. După rezultatele înregistrate în prima zi, România conduce cu 3 puncte, nouă goluri marcate- un gol încasat. Islanda, învingătoarea surpriză din meciul cu Spania, scor 3-2, este pe locul doi, cu  trei punte, iar Australia, cealaltă învingătoare de ieri, 3-2, în prelungiri cu Serbia, ocupă locul trei cu două puncte. Celelalte echipe din turneu sunt clasate astfel: Serbia, locul patru-un punct, Spania, locul cinci și Belgia, locul șase, fără puncte. 

Marți, în a doua zi a competiției de la Galați sunt programate alte trei jocuri. De la ora 13.00, Islanda va juca cu Australia, Spania va întâlni Belgia, de la ora 16.30, iar de la ora 20.00, România va juca cu Serbia. 

La finalul grupei echipa de pe primul loc va promova în Divizia a I-a, Grupa B, în timp ce echipa de locul șase, ultimul, va retrograda în Divizia a II-a, Grupa B.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger