Home » » HOCHEI: Serbia a obținut prima victorie la Mondialul de la Galați

HOCHEI: Serbia a obținut prima victorie la Mondialul de la GalațiEchipa națională a Serbiei a obținut prima victorie la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, de la Galați. Meciul care a deschis ziua a treia de jocuri a fost câștigat de Serbia, scor 9 - 2, cu echipa Belgiei. Serbia a încheiat prima repriză în avantaj, scor 2-1. Marko Sretovic și  Pavel Popravka, au marcat pentru Serbia, în timp ce Belgia a redus din diferență în finalul reprizei după golul marcat de Jordan Paulus. 

Serbia a câștigat treimea secundă, scor 2-0, marcatori: Mirko Djumic și Nemanja Vucurevic, iar ultima repriză a fost câștigată de echipa Serbiei, scor 5-1, marcatorii Serbiei au fost:  Nemanja Vucurevic, Robert Sabadis, Aleksa Lukovic, Pavle Ogrizovic și Marko Sretovic, ultimul în inferioritate numerică. Belgia a marcat în ultima treime prin Bryan Kolodziejczyk, pentru scorul 2-6. 

Meciurile de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, Galați - 2017, continuă astăzi după programul: ora 16.30, Spania - Australia, ora 20.00, României - Islanda.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger