Home » , » Marius Cosoreanu: ”Pe termen foarte scurt obiectivul este promovarea în Liga a III-a”

Marius Cosoreanu: ”Pe termen foarte scurt obiectivul este promovarea în Liga a III-a”Directorul general de la Suporter Club Oțelul Galați, Marius Cosoreanu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre obiectivele sale la conducerea echipei suporterilor. ”Pe termen foarte scurt obiectivul este promovarea în Liga a III-a, stabilirea ca și teren, pentru meciurile de acasă, stadionul ”Oțelul”. În al treilea rând, poate cel mai important, recrearea Centrului de Copii și Juniori cu o bază solidă, sănătoasă, cu viziune clară pe termen mediu și lung, eliminarea amatorismului de la copii și juniori. Oricine își poate crea o asociație în curtea unei școli, sunt copii care pot fi îndrumați greșit în fotbalul de performanță.    

Despre dorința suporterilor de a promova în cinci ani în Liga I, directorul general Marius Cosoreanu a spus: ”Este un obiectiv îndrăzneț, un obiectiv realizabil, cu destul de multe coordonate. Realizabil, când mă gândesc la situația generală a fotbalului din România. Sper ca Federația Română de Fotbal, într-un final, să își poată desfășura activitatea cum bine a început. Să încurajeze participarea în competiție a cluburilor nou înființate pe baze solide și credibile”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger