Home » » Mihai Covaliu: ”Am avut un sezon reușit în ceea ce privește hocheiul pe gheață”

Mihai Covaliu: ”Am avut un sezon reușit în ceea ce privește hocheiul pe gheață”
La finalul Campionatului Mondial Divizia a II-a, Grup A, de la Galați, președintele Federației Române de Hochei pe Gheață, Mihai Covaliu, a făcut un scurt bilanț al echipelor naționale în acest sezon competițional. ”Am avut o altă surpriză plăcută să promovăm și cu echipa națională sub 18 ani la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, din Coreea de Sud, unde au reușit să obțină rezultate foarte frumoase, în urma unor jocuri extraordinare și acolo. Avem un loc trei la categoria de vârstă sub 20 de ani la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, Estonia, pe lângă promovarea cu echipa de seniori”.

În concluzie, președintele FRHG, Mihai Covaliu, a spus că după rezultatele obținute de cele trei echipe naționale la campionatele Mondiale a fost un sezon reușit. ”Sezonul acesta pot să spun că a fost unul reușit în ceea ce privește hocheiul pe gheață. Viitorul este dat de rezultatele de mai devreme. Atât timp cât reușim promovări și medalii la nivelurile inferioare, viitorul echipei naționale este asigurat”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger