Home » » RUGBY: RCM Galați primește replica liderului în etapa a 11-a din DNS

RUGBY: RCM Galați primește replica liderului în etapa a 11-a din DNSDivizia Națională de Seniori, liga secundă, revine la finalul acestei săptămâni cu meciurile din etapa a 11-a. Sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 11.00, pe stadionul ”Municipal”, Rugby Club Municipal Galați va avea o misiune dificlă în etapa a IV-a din retur, gălățenii vor primi replica liderului  CS Năvodari.  

Cele două adversare din meciul de sâmbătă sunt neînvinse în acest retur. RCM Galați a câștigat cele două jocuri disputate, scor 27 - 17 cu RC Stejarul Buzău și 31 - 0 cu CSU AV Arad. Liderul CS Năvodari a disputat toate cele teri etape și a câștigat toate meciurile: 54 - 15 cu CSU Arad, 32 - 20 cu Știința Petroșani și 66 - 5 cu CS Mănăștur. 

Înaintea jocului de sâmbătă RCM Galați ocupă locul șase în clasamentul Diviziei Naționale de Seniori cu 18 puncte din 9 jocuri, în timp ce echipa din Năvodari conduce în Divizia Națională de Seniori cu 45 de puncte din 10 jocuri. Meciul de la Năvodari, din tur,a  fost câștigat de CS Năvodari, scor 57 - 9. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger