Home » » RUGBY: RCM Galați se deplasează pe terenul lanternei în etapa a 12-a din DNS

RUGBY: RCM Galați se deplasează pe terenul lanternei în etapa a 12-a din DNSÎn Divizia Națională de Seniori, liga secundă, sunt programate sâmbătă, 29 aprilie, meciurile din etapa a 12-a. Rugby Club Municipal Galați va juca cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat la Cluj - Napoca pe terenul ultimei clasate CS Mănăștur.

După înfrângerea de etapa trecută, scor 0 - 103 cu liderul CS Năvodari, RCM Galați are ocazia să s revanșeze în jocul de sâmbătă de pe stadionul din Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, în jocul cu ”lingura de lemn” CS Mănăștur. RCM Galați este pe locul șase în clasamentul Diviziei Naționale de Seniori cu 18 puncte din 10 meciuri, cu șanse doar teoretice de prinde play-off-ul. Clujenii de la Mănăștur sunt ultimii în DNS cu 3 puncte. Etapa trecută CS Mănăștur nu s-a prezentat la jocul de la Băzău cu RC Stejarul și au pierdut, scor 5 - 0. La fel a procedat echipa din Cluj și în cazul meciului tur, nu s-au prezentat la Galați și au pierdut, scor 0 - 5.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger